Een jaar later... - Reisverslag uit Waalwijk, Nederland van Michel & Karen Kamp - WaarBenJij.nu Een jaar later... - Reisverslag uit Waalwijk, Nederland van Michel & Karen Kamp - WaarBenJij.nu

Een jaar later...

Door: Karen

Blijf op de hoogte en volg Michel & Karen

24 December 2012 | Nederland, Waalwijk

Pfff, het is al bijna een jaar geleden dat we in het vliegtuig zijn gestapt om Sonam op te gaan halen. Wat een geweldig jaar is het geweest.
De bijzondere ervaring in China, de weken met z'n 3-en thuis (wat een luxe!) en om Sonam steeds beter te leren kennen en hij natuurlijk ons.
Het is echt een vrolijk en goedlachs ventje, zoals op de foto te zien is.

We willen iedereen een VROLIJK 2013 wensen!

• 25 December 2012 - 11:19

Vd Koelen:

Het was inderdaad een zeer bijzonder jaar. We hebben beiden ons gezin uitgebreid met twee bijzondere en lieve kereltjes. Een jaar waarin wij jullie en Sonam beter hebben leren kennen en waarin we er weer een bijzondere vriendschap hebben bijgekregen. Dit is voor ons zeer dierbaar.
    Geniet van Sonam en van elkaar.

Tot snel.
    Vincent, Odette en Quinn

• 25 December 2012 - 13:47

Strengers:

Kun je wel zeggen. Na zoveel jaren van wachten ...... In Nepal zagen we zoveel schattige kindertjes in armoedige omstandigheden. Die blik...... inpakken en meenemen??
    En nu een geweldig jochie. We hopen dat jullie nog vaak komen logeren in Boekelo.
    Hele fijne kerstdagen.

Jeanet en Benno

• 25 December 2012 - 21:56

Jan En Bertha :

Alweer een jaar verder en wat voor een jaar.
    Met zo'n mooi kereltje in de familie er bij, waar iedereen blij mee is.
    Geniet van elkaar, veel geluk en vooral gezondheid in 2013.